Werken bij Vredo

In een tijd als deze is veranderen en ontwikkelen een noodzaak om te blijven voldoen aan de externe behoeften. Voor onze klanten staat Vredo iedere dag klaar om machines van hoge kwaliteit te produceren en te verbeteren. Dit lukt niet zonder onze medewerkers.

Vandaar dat Vredo veel aandacht geeft aan haar medewerkers. Leidinggevenden geven hun medewerkers vertrouwen en vrijheid om met eigen taken om te gaan. Een medewerker mag meedenken en idee├źn inbrengen ter verbetering van de producten en het proces. Van de andere kant verwacht Vredo van haar medewerkers gedragenheid; vertrouwen in de toekomst en het reilen en zeilen van de organisatie. Vredo staat voor een organisatie waarbij alle afdelingen met elkaar nauw zijn verbonden en samenwerken. Bij samenwerking hoort wederzijds respect; waarderen en accepteren van elkaars mening en open naar elkaar communiceren.

Vredo heeft verschillende mogelijkheden te bieden aan medewerkers. Allereerst bestaat het team van Vredo uit zowel ervaren medewerkers waar van geleerd kan worden, als jonge medewerkers met veel energie die klaar staan voor projecten en uitdagingen. Je hebt nauw contact met je leidinggevende die in de gaten houdt wat jouw wensen en mogelijkheden zijn binnen het werk.  

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Op onze afdelingen engineering, constructie, spuiterij, assemblage, logistiek, verkoop en service worden diverse kwaliteiten en talenten verlangd.

Op zoek naar een leuke baan, waar je een bijdrage levert aan een topproduct? 
Kijk dan naar een van de vacatures