Rijden op water

Klaar voor het voorjaar!

Merk je het ook? De lente is echt aangebroken. De vogels fluiten net wat harder en de zon laat zich steeds vaker zien. Niets mooier om nu met je Trac het land op te gaan. Natuurlijk is er nog steeds die natte bodem, maar met een Vredo kan je ook onder die omstandigheden bemesten als de beste!

Een natte bodem kan de planning verstoren, de werkzaamheden vertragen en de opbrengst beïnvloeden. Gelukkig zien we bij Vredo deze uitdagingen als kansen: door onze innovatieve Tracs kun je als loonwerker gewoon op natte grond de mest uitrijden, tot wel twee weken eerder dan met andere bemestingstechnieken mogelijk is.

Ook als boer geniet je volop van de voordelen van een gelijkmatige mestverspreiding, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Dit leidt tot betere opbrengsten, tot een gezondere bodem én een duurzamere landbouwpraktijk.

“Onze klanten doen niet aan concessies. We bemesten met een Vredo of niet. Zo simpel is het” – Hugo Crijns, Bedrijfsleider bij Deicke-agrodienst GmbH.

>> Lees het verhaal van Hugo

"Your fields, our passion"

Door de geavanceerde technologieën van de Vredo kunnen meststoffen gelijkmatig worden verspreid, waardoor de gewassen optimaal worden gevoed en de opbrengst wordt gemaximaliseerd. Bovendien minimaliseert de Vredo bemester de bodemdruk, wat essentieel is voor het behoud van de bodemstructuur en het verminderen van bodemverdichting.

Een grotere werkbreedte, een betere bodemvolging en een nauwkeurigere mestdosering. dat is waar we de afgelopen jaren hard aan gewerkt hebben. Hierdoor stijgt bijvoorbeeld niet alleen de hoeveelheid gras en daardoor de productie van melk, maar ook de kwaliteit van de melkproductie. Bovendien is het efficiënter want het werk kan in kortere periodes voltooid worden.

“Met deze machine kunnen we onszelf echt onderscheiden in de markt. Wat deze Trac laat zien, is grote klasse”, vertelt Jan Albert Jolderma enthousiast.” >> Lees het verhaal van Jan-Albert

Kom in contact met een Vredo Specialist

Wil jij ook profiteren van de voordelen van de Vredo? Neem dan vandaag nog contact op met een Vredo specialist. Onze ervaren partners staan klaar om jou te helpen. Klik op de onderstaande knop en ontdek hoe jij kunt beginnen met rijden over water.