Geachte bezoeker,

Dank u voor het bezoeken van onze website. Wij zijn vandaag ook online gesloten omdat het de Dag des Heeren is en Vredo de zondagsrust respecteert. U bent echter van harte welkom om vanaf morgen onze website wederom te bezoeken. Hopend op uw begrip in dezen.

Met vriendelijke groet,
Vredo Dodewaard B.V.

Vredo Dodewaard B.V.

Stages

De jeugd heeft de toekomst; een gezegde dat vaak wordt gebruikt en dat bij Vredo ook zeker als waarheid wordt gezien. We zijn nieuwsgierig naar de frisse blik die leerlingen studenten met zich meebrengen. Daarnaast staan onze ervaren medewerkers klaar om jonge medewerkers nieuwe kennis bij te brengen.

We staan open voor zowel meewerk- als afstudeerstages, op MBO en HBO niveau. Daarnaast is het mogelijk een dagje mee te lopen met een medewerker, zodat je een indruk kunt krijgen van de organisatie en de afdelingen. Je krijgt in je stage persoonlijke begeleiding en mag zelf meedenken bij de vormgeving van je opdracht. Mocht je interesse hebben om na je stage bij Vredo te blijven werken, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Onderstaand vind je een aantal stageopdrachten. Mocht de geschikte stage er niet tussen zitten, stuur dan een open sollicitatie door het contactformulier in te vullen. Naast je gegevens wordt ook een CV, motivatiebrief en informatie vanuit school gevraagd. We gaan er vanuit binnen 5 werkdagen contact met je op te kunnen nemen!

Stages

Stage Productmanagement

Stage Elektro HBO

Stage ICT

Stage Engineering