Nieuwe Area Salesmanagers

Geplaatst op 29 maart 2021

Graag stellen wij u voor aan twee nieuwe medewerkers binnen Vredo Dodewaard bv.

Door de uitbreiding met deze twee nieuwe collega’s investeert Vredo in haar verkoopkanalen in Europa, om aan de groeiende marktvraag te kunnen voldoen en u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Harm en Bert zijn in de toekomst uw aanspreekpunt voor de Mesttechniek. Graag stellen we ze u nader voor;

Area Salesmanager Mesttechniek Harm Franssen
Vanaf 1 maart jongstleden is Harm Franssen werkzaam als Area Salesmanager Mesttechniek binnen Vredo Dodewaard bv met als focusmarkten Duitsland en Zwitserland en daarmee uw nieuwe aanspreekpunt voor alle zaken rondom mesttechniek in deze landen. Met de ervaring en kennis van de landbouw die Harm heeft opgebouwd uit zijn arbeidsverleden denken wij in Harm een sterke aanvulling voor de afdeling verkoop te hebben om Vredo mesttechniek verder bij u onder de aandacht te brengen.

Contactgegevens Harm Franssen:
Tel: +31 (0)630 995 063
E-mail: hfranssen@verwijder-dit.vredo.nl

Area Salesmanager Mesttechniek Bert Eising
Vanaf 15 februari jongstleden is Bert Eising begonnen als Area Salesmanager Mesttechniek binnen Vredo Dodewaard bv met als focusmarkten Tsjechië, Finland en de overige Europese landen, met uitzondering van Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de Benelux landen. In het verleden is Bert werkzaam geweest in de verkoop bij diverse landbouwmechanisatie producenten en met zijn kennis van de markt is hij een sterke aanvulling voor de afdeling verkoop en voor u het aanspreekpunt voor al uw vragen rondom Vredo Mesttechniek.

Contactgegevens Bert Eising:
Tel: +31 (0)682 798 352
E-mail: beising@verwijder-dit.vredo.nl

Wij wensen beide heren heel veel succes bij deze nieuwe uitdaging, binnenkort zullen zij contact met u opnemen voor een nadere kennismaking.

Alle nieuwsberichten