Corona maatregelen Vredo Dodewaard BV

Geplaatst op 18 maart 2020

Op dit moment hebben wij allen te maken met de verspreiding, gevolgen en maatregelen omtrent het Corona Virus, dat zal u zeker niet zijn ontgaan. Wij, als Vredo Dodewaard BV, voelen het als onze plicht om bij te dragen aan de maatregelen om verdere verspreiding zoveel als mogelijk te voorkomen voor de veiligheid van onze-, maar ook zeker voor uw medewerkers. Wij volgen hierin de door de overheid voorgeschreven regels en maatregelen.

Vanuit onze organisatie hebben we enkele aanvullende maatregelen getroffen welke van invloed zijn op de manier van werken zoals u van ons gewend bent op het gebied van service verlening, scholing en verkooptrajecten. Deze maatregelen zijn onderstaand beschreven;

Maatregelen Service “voor zover nu te bepalen” tot 6 april 2020;

Onze serviceafdeling zal enkel bij stilstand en hoog urgente problemen, welke niet door onze helpdesk of lokale servicedealer/steunpunten telefonisch kunnen worden opgelost, mogelijk een bezoek afleggen. Hierbij vragen wij u wel om onze monteur met zo min mogelijk medewerkers in contact te laten komen.

Preventieve (onderhouds-) bezoeken zullen worden uitgesteld.

Inbedrijfstellingen zullen in onderling overleg nader worden afgestemd, e.e.a. met inachtneming van voorgaande.

Maatregelen Sales “voor zover nu te bepalen” tot 6 april 2020;

Tot de datum van 6 april 2020 zullen er geen onderdelen balieverkopen meer zijn. Bestellen kan per mail op onderdelen@verwijder-dit.vredo.com of telefonisch, waarna spullen verstuurd zullen worden naar een locatie van uw keus.

Onze verkoopadviseurs zullen “tot de gestelde datum” in overleg met Vredo Management bepalen of en hoe zij u zullen bezoeken en onderhouden contact met u over gemaakte afspraken. Ons dringende verzoek is om, waar mogelijk, afspraken zoveel als mogelijk via telefoon of videoconferenties te laten plaatsvinden.

Geplande bezoeken van u aan ons bedrijf voor scholing, bezichtiging van onze producten en demonstraties kunnen worden uitgesteld “tot na de gestelde datum”. Uiteraard zijn wij voor vragen, demo’s, offertes en welke andere vorm van hulp digitaal en telefonisch altijd te bereiken en zullen u met alle andere middelen voorhanden helpen.

Fysiek contact wordt ten alle tijden vermeden. Er worden geen handen geschud en handen dienen regelmatig te worden gewassen.  

Aangezien ook voor ons ongewis is welke verdere overheidsmaatregelen er van invloed kunnen zijn op het uiteindelijke contact en levering van onze machines, onderdelen en diensten, houden wij u op de hoogte van de maatregelen welke wij ten gevolge daarvan zullen moeten gaan treffen.

Wij vragen en vertrouwen op uw begrip en hopen met deze maatregelen het beste te hebben gedaan om een juiste bijdrage te leveren aan het beperken van de verdere verspreiding van het Coronavirus.
 
Vredo Dodewaard BV,

Hans de Vree

CEO

Alle nieuwsberichten