Geachte bezoeker,

Dank u voor het bezoeken van onze website. Wij zijn vandaag ook online gesloten omdat het de Dag des Heeren is en Vredo de zondagsrust respecteert. U bent echter van harte welkom om vanaf morgen onze website wederom te bezoeken. Hopend op uw begrip in dezen.

Met vriendelijke groet,
Vredo Dodewaard B.V.

Vredo Dodewaard B.V.

Missie:

Als familiebedrijf is het onze missie om, vanuit onze christelijke normen en waarden, als betrouwbare partner met respect voor onze omgeving, innovatieve en functionele kwaliteitsproducten te ontwikkelen, produceren en vermarkten welke bijdragen aan duurzame en verantwoorde oplossingen in de internationale mest- en zaaitechniek.

Visie:
De Vredo visie is opgebouwd en gespecificeerd in een vijftal focuspunten:
1)
Voor ons personeel dient Vredo een prettige en veilige werkomgeving te zijn waar mensen worden geïnspireerd om het beste in zichzelf naar boven te halen.
2) Onze productaanbod dient een gevarieerd en breed aanbod van mest- en zaaitechniek te zijn dat aansluit op de wensen van de eindgebruiker.
3) We zijn onderdeel van een succesvol netwerk van klanten, dealers en leveranciers om met elkaar voortdurende toegevoegde waarde te creëren.
4) Maatschappelijk willen we het verschil maken door verantwoord te ondernemen en bij te dragen aan een duurzame wereld.
5)
Om continuïteit te kunnen garanderen dient de winst in balans te zijn, met respect voor elkaar en onze omgeving, door te investeren in een efficiënte, professionele en flexibele organisatie die effectief op nieuwe ontwikkelingen kan inspelen.